IKben Asja Huibers Geboren in 1990, waarin mijn ouders direct zeiden: dit is een pittige, ik liet duidelijk merken dat ik er was. De eerste dag als baby begon ik vol overtuiging, overgave, en emotionele beleving. Als kind wilde ik graag leren van een ander maar bewandelde uiteindelijk wel mijn eigen weg. Tot op heden doe ik dit nog steeds. Ik neem graag het voortouw, werk hard en sta open voor feedback of inbreng vanuit anderen.

We leven in een drukke maatschappij met hoge verwachtingen en een hoog perfectie gehalte. Helaas ben ik door o.a. deze trend in aanraking gekomen met een Burn-Out. Op zoek gaan naar wie ik ben en weten wat ik wil met mijn toekomst waren hierin belangrijk onderwerpen. Hiervoor moest ik terug naar de basis en leren om tevreden te zijn met wie ik ben. Niet alles hoeft perfect te zijn, ik mag er zijn.

Inmiddels ben ik mijn eigen praktijk gestart. Mijn praktijk geeft weer wie ik ben en wat ik wil. Dit is waar ik energie van krijg. De ervaring heeft mij geleerd dat je met vertrouwen in jezelf en zelfreflectie ver komt. Ik wil je graag helpen om inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten, overtuigingen en drijfveren.

Een creatief en uniek persoon met grote dosis nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen, dat is hoe ik mezelf zou omschrijven. Als mensen mij omschrijven spreken ze over termen als; creatief, authentiek, groot empathisch vermogen, neemt mensen mee in haar enthousiasme & positiviteit en iemand die haar verantwoordelijkheid neemt.

Inmiddels heb ik mijn rugzak gevuld met de volgende opleidingen en expertises:
-   SintLucas: vakschool gericht op de creatief-technische sector
-   Design Academie Eindhoven
-   Toegepaste psychologie: minor sport, health & lifestyle - specialisatie verlieskunde
-   Gecertificeerd neuro-semantisch coach
-   En wordt tot op heden nog aangevuld met de opleiding creatieve therapie

Mijn persoonlijke- en werkervaring in combinatie met bovenstaande opleidingen helpen mij om een ander te kunnen ondersteunen op elk mogelijke manier. IK ben een 'out of the box' denker en heb van huis uit geleerd dat er altijd een oplossing is. De eerste stap richting het oplossen van problemen is vragen om hulp. Hulp vragen is mijns inziens een teken van lef, kracht en een stukje zelfkennis. Daarin wil ik graag een inspiratiebron zijn.