Fotoshoot Wil je graag een mooi (professioneel) portret van jezelf, met je familie of vrienden op de foto, je zwangerschap vastleggen of met je pasgeboren baby op de foto? Etc. Dat kan! Met een twee uur durende fotoshoot heb jij de mooiste herinnering vastgelegd die je met iedereen kunt delen.

Klik op een afbeelding om voorbeelden te bekijken.

Verhalenreeks Naast een fotoshoot is er ook de mogelijkheid om eem verhalenreeks vast te leggen. Bij een verhalenreeks loop ik een langere tijd met je mee en leg ik een doorlopend verhaal voor je vast.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
-   de laatste dagen met een belangrijk persoon;
-   het vastleggen van een bijzondere periode voor jezelf;
-   de eerste dagen na de geboorte van je kind.
Of voor welk moment dan ook!

Ik sta in deze periode graag naast je en bied naast het maken van foto’s ook steun. Ik neem de tijd om naar je verhaal te luisteren elke keer als ik aanwezig ben. Vervolgens zorg ik ervoor dat jouw verhaal vertaald wordt in mooie foto’s.

Powershoot Een korte coachsessie met vervolgens een fotoshoot waarin jij een powerboost krijgt, zodat je vervolgens positief en vol zelfvertrouwen naar jezelf kunt kijken. Je ontvangt vervolgens een krachtige foto van jezelf. Waarvan jij zegt dit ben IK! Door middel van een aantal oefeningen gaan we samen kijken naar jouw overtuigingen, talenten en kwaliteiten betreft hoe jij naar jezelf kijkt, jezelf laat zien. Je komt tot de ontdekking wat jouw talenten en krachten zijn. Al het positieve laten we naar boven komen en vervolgens gaan we die power in jou opzoeken. Jij mag er zijn zoals je bent. Als jij helemaal in je element bent vindt de fotoshoot plaats. De powershoot is in twee dagen verdeeld.

Hoe ga ik te werk?
In een kort kennismakingsgesprek neem ik met je de volgende punten met je door:
-   wat voor foto wil je,
-   kijkend naar het thema bedenken we samen de perfecte locatie
-   natuurlijk de kennismaking met elkaar.
Tijdens de shoot maak ik te alle tijden gebruik van natuurlijke belichting. Bepalend wat voor soort shoot je kiest zal ik mij daarop aanpassen hoe ik in de omgeving meebeweeg.