Coaching Geen standaard gesprekken, van die stoel af & actief aan de gang met je coachtraject dat is wat je bij IKben gaat doen. Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen. Het helpt je om meer inzicht in je eigen gedrag te krijgen. De veranderingen die je dan te wachten staan zijn: bewustwording, persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en het ontdekken van eigen mogelijkheden. Je leert jezelf kennen en bij jezelf te blijven. Bij IKben wordt er gekeken naar ‘ jou als persoon’, want jij bent zelf de sleutel tot verandering.. Na ons traject kun jij dan ook de volgende zin invullen IKben……. De rode draad binnen het coachtraject is dat we samen iets visueels op gaan bouwen, ook wel gift coaching genoemd. Alle aspecten die tijdens het coachtraject op een creatieve manier visueel gemaakt zijn, worden op het einde van het proces gebundeld als gift. Jouw zelfgemaakte gift biedt je mogelijkheid altijd terug te kunnen zien wat belangrijke aspecten waren in het proces en bieden tools voor in de toekomst.

Een coachtraject ziet er als volgt uit:
KENNISMAKINGSGESPREK
We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we kijken naar jouw hulpvraag en verwachting. Jij staat centraal. Het is belangrijk dat jij je veilig en op je gemak voelt bij mij. Op het moment dat het goed voelt, kunnen we aan de slag gaan. Afhankelijk van de behoefte en vraag die speelt, zetten we een traject in dat past bij jouw situatie.

COACHING
Een coachtraject bestaat meestal uit 5 tot 8 sessies. Iedere sessie duurt max. anderhalf uur. Tijdens het traject maak ik gebruik van verschillende creatieve psychologische werkvormen, methodieken en modellen waarbij het visueel maken van het vraagstuk centraal staat. Afhankelijk van je vraag en wens spreken we eens in de veertien dagen af.

EVALUATIE
Aan het eind van het proces evalueren we het traject. Hierin bekijken we hoe het gaat en/of er behoefte is aan meer sessies. Op basis van de evaluatie besluiten we hoe we verder gaan of sluiten we het traject af. Bij de afronding van het traject krijg jij je zelfgemaakte gift mee.

Geen zin in coaching? Kies dan voor powershooten. Een korte coachsessie met vervolgens een fotoshoot waarin jij een powerboost krijgt, zodat je vervolgens positief en vol zelfvertrouwen naar jezelf kunt kijken. Je ontvangt vervolgens een krachtige foto van jezelf. Waarvan jij zegt dit ben IK!